بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکورد شکنی بی سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی| آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد
سرخط خبرها

نکونام با تاج رو در رو نشد| خطیر: هماهنگ کرده بود!

  • کد خبر: ۱۷۶۹۱۷
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۸
نکونام با تاج رو در رو نشد| خطیر: هماهنگ کرده بود!
جواد نکونام درجلسه با مهدی تاج شرکت نکرد تا مشخص شود همچنان پیرامون مسائل تیم ملی از رئیس فدراسیون فوتبال دلخور است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، درحالی که از چند روز قبل گفته می‌شد قرار است جواد نکونام و علی خطیر در جلسه‌ای با حضور مهدی تاج شرکت کنند، اما نکونام به دلایل نا معلوم از حضور دراین جلسه خودداری کرد.  

علی خطیر، اما ادعا کرده نکونام برای نیامدن به این جلسه با او هماهنگ بوده است. سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال می‌گوید: «با نکونام حدود ۲ هفته قبل در جلسه‌ای با تاج در فدراسیون فوتبال حاضر شدیم. مسائل و مشکلات استقلال و برنامه‌هایی که داریم و مواردی که فدراسیون فوتبال می‌تواند به ما کمک کند را به تاج گفتیم. جلسه بسیار خوبی بود. امروز قرار نبود نکونام حضور داشته باشد. البته به او گفتم اگر وقت دارد بیاید که درگیر مسائل تیمی بود. اگر لازم باشد در فرصت مناسب با نکونام در جلسه با تاج شرکت می‌کنیم.»


این غیبت درحالی نگاه‌ها را به سمت و سوی خود جلب کرده که گفته می‌شود جواد نکونام به دلیل مسائلی که بر سر انتخاب نشدن او به عنوان سرمربی تیم ملی رخ داد به شدت از مهدی تاج دلخور است. نکونام توقع داشت پیش از امیر قلعه‌نویی سکان هدایت تیم ملی به دست او سپرده شود، اما رایزنی‌های قلعه‌نویی با تاج موجب شد او به نیمکت تیم ملی نرسد و حالا نکونام یک دلخوری عمیق از مهدی تاج دارد و ترجیح می‌دهد حتی به بهانه حل مسائل مربوط به باشگاه استقلال نیز با تاج رو به رو نشود.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->